divendres, 12 d’octubre del 2012

Viatge en vaixell al voltant de Manhattan

Després de pujar a l'Empire State, vam anar a fer un Starbucks per passar la gana mentre no dinavem. Llavors encara vam haver d'esperar una bona estona esperant l'autobús que anava als molls on sortien els vaixells de turistes. 

Quan vam arribar al port, vam quedar parats de la llarguíssima cua de turistes que esperaven el vaixell, però era gent que esperava el de la una del migdia i nosaltres preteniem agafar el de les 12!! Quin pal! amb la calor que feia, una hora de rellotge apretats sota el sol!. Sort que uns valencians ens van ajudar a colar-nos i això que cinc no passavem desaparcebuts. Mentrestant vam menjar patates fregides de bossa i coca-cola com a bons americans.
 
Llavors ens van fer dues fotos d'aquelles típiques de turistes, vam entrar al vaixell i la Rita i jo vam pujar a la part de dalt del vaixell per veure millor tota la vista. Estava tan plè de gent que vam baixar abaix amb els pares on quasi estavem sols. Vam veure tota la part comercial de Manhattan des de davant del vaixell, es veia fantàstic. Poc a poc vam arribar al sud de l'Illa on vaig disfrutar veient el gratacel que serà el més alt de Nova York en construcció, és el que està a la zona 0, allà on hi havien les torres bessones. Va ser molt emocionant. Després vam veure el pont de Brooklyn ( li diuen així perqué conecta amb Brooklyn, una altre barri de Nova York). 
Vam navegar fins a veure el costat est de l'illa on hi ha la seu de les nacions unides, l'edifici Chrysler i molts altres gratacels més. Després vam girar volta i ens vam acostar a l'Estàtua de la Llibertat. Resulta que aquesta va ser un regal dels francesos als americans per la celebració del Centenari de la formació dels Estats Units, al 1886. La Liberty Island estava plena de turistes, fent-li fotos a l'estàtua.  Nosaltres les vam fer des del vaixell. Aleshores vam tornar cap al port per anar a dinar i a passejar al Central Park. 

Tot això em va encantar.

Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada