dimecres, 10 d’octubre del 2012

New York-2.- Times Square

La primera nit a Manhattan vam anar a Times Square. Ara us preguntareu què és Times Square, oi ? Aquí us ho explico : Times Square és una plaça on hi ha un rellotge on es celebra l'entrada de l'any nou, i ara s'ha convertit en una zona comercial de Manhattan. Manhattan, per si no ho sabeu, és l'illa principal de New York City.

Un que saltava damunt la gent
Després de tornar de  Central Park (està explicat en un altre post) vam decidir anar a sopar a Times Square. No ens pensavem que trobaríem l'enrenou que ens vam trobar. Al principi només vam veure una mica de llum, però quan vam ser al centre de Times Square ens vam quedar impressionats de tot el que ens envoltava: llums, pantalles gegantines, grans botigues obertes i moltíssima gent per tot arreu. Haviem d'anar agafats de les mans dels pares per no perdre'ns.

Enmig de la gentada hi havia personatges disfressats de Muppets, de Hello Kitty, de Miqui Mouse, de Barrufets, de l'Alvin i els esquirols. Nosaltres, innocents com som, ens vam acostar a un d'ells i ens vam fer fotos, però després ens van demanar propina. També vam veure un grup de nois que ballaven breakdance i feien cabrioles com per exemple saltar per sobre dues o tres persones juntes. A mi em va agradar més l'últim salt que vam veure.
Vam entrar al TOYS'R US per veure què era, ja que a aquelles hores de la nit que una botiga de joguines per a nens estigués oberta era molt estrany. Vam quedar bocabadats perquè allò que estavem veient amb els nostres ulls era una barreja entre un supermercat de joguines i un parc d'atraccions. Hi havia l'apartat de barbies (l'Estel se les volia quedar totes), l'apartat de Lego era impressionant ( hi havia l'Empire State i l'Estatua de la Llibertat en lego ), el de Playmobils etc...     
El pare ens va deixar triar una joguina petita per a cadescun que a Catalunya no es trobés.
La nòria dins la botiga de Toys & Us
Una estàtua de la llibertat feta de Lego
Aleshores vam seguir caminant fins en un lloc on la gent s'assentava en una grada i mirava l'espectacle de la plaça. Desenes de pantalles de totes mides amb anuncis que no paraven de canviar de colors i imatges, i una pantalla gegant (a mi em va semblar que era la més gran de totes les pantalles que veiem) on la gent que passava pel carrer s'hi veia reflectida. Hi havia pantalles de coca-cola, de vestits, de roba interior, de perfums, de cotxes, de viatges, de mòbils, uff,  hi havia pantalles  de cada botiga. 
Barbie Heaven!
A mi em va semblar que estavem a la New York de les pel·lícules, perquè Times Square surt a casi totes.







L'ambient del carrer
Rita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada