dimecres, 10 d’octubre del 2012

New York-1.- Central Park

Som aquí!
El divendres, després del viatge en vaixell i de dinar, vam anar al Central Park de New York city  (Manhattan). El Central Park és un parc molt gran on hi ha molt de bosc. Jo creia que només hi havia animals salvatges però quan vam arribar-hi vam veure una àrea de jocs molt xula, llàstima que em vaig marejar.

Tibetans a Central Park
Llavors vam trobar un mapa on ens explicava com era Central Park. Jo volia anar al ZOO de Nova York per veure l'Àlex, el Marty, el Melman i la Glòria, que són els protagonistes de  la pel·lícula de Madagascar. Però vam anar caminant fins a un pont i un llac molt bonics, que estaven plens de gent passejant pel voltant o fent footing, fotos, xerrant, menjant... Des del pont vam veure tres "Racoons" molt bonics que sortien del cau, però al veure tanta gent que se'ls mirava la seva mare els va dir..."entreu cap al cau un altre cop, que ja anirem a sopar després" i es van amagar altre cop al cau.
El raccoon

A l'altre cantó del pont vam veure una rateta molt petita que es va escapolir desseguida. Al mateix moment una cosa es movia dins l'aigua i pensava que era una pinya que flotava. Però la Rita va veure com es movia i treia les potes de davant per nedar, era una tortuga dins el llac!!.

Més endavant vam trobar un esquirol amb la cua tallada, però corria tant o més que els altres!!

Megabombolla de sabó
Una mica més enllà uns nuvis es feien fotos a la vora del llac amb les seves dames d'honor. I vam arribar a un pont molt romantic on totes les parelletes s'hi feien petons....i fotos. En aquell moment va passar una góndola amb un barquer igual que a Venècia.

Nuvis, nuvis!
Llavors vam arribar a una plaça molt animada, amb una font molt maca, un saxofonista hi posava música, uns nois feien bombolles gegants de sabó, al fons un restaurant de luxe amb taules a la vora del llac i espelmes per tot arreu. Carrosses amb cavalls que donaven la volta al parc.

Una passejada xulíssima però esgotadora després d'un dia superintens a Nova York.

Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada