dilluns, 15 d’octubre del 2012

L'estació central de Nova York i una botiga xulíssima!

Quan ja es feia fosc i anavem cap a l'Estació Central ens vam topar amb una botigassa molt especial, es deia: "BUILD-A-BEAR WORKSHOP " que vol dir " botiga taller construeix-el-teu-ós. "
Estava plena de gent, de música i d'un ambient una mica atabalador. Per una banda havies de triar el nino que volies i una màquina te l'omplia fins on tu volies i decidies si el volies flonjo o dur, aleshores triaves la roba i ho compraves tot. 
Nosaltres vam triar un conillet, una samarreta d'I Love New York (especial pel conillet i amb l'etiqueta de garantia de la marca, eh!) i uns pantalons (també pel conillet). Però el que em va impressionar més de tot això va ser que tenien disfresses (de Brave, de Dark Vader, de Buzz Lightyear, Spiderman, pastoreta, princesa, fashion, etc... ) i tota mena d'estris per mimar-los, banyeres, barnussos, llits, carros... uff, no s'acabava mai.
Seguint la caminada vam arribar a l'estació central de Manhattan. I el pare ens va preguntar... a quina pel·lícula surt aquesta estació?? i jo ràpidament vaig contestar: "Madagascar". Però igualment vaig quedar parada a l'entrar i veure tots aquells detalls que surten a la pel-lícula idèntics a la realitat. El rellotge del centre del Hall que va anar a parar al cap del Melman, les escales que baixava el Marty i on els van detenir a tots. El més bonic eren el sostre i les làmpades que hi penjaven. Ben bé podia ser una sala de ball d'un castell principesc. Però curiosament tots vam anar a parar al mateix lloc, a la botiga d'Apple que hi havia en una cantonada per remenar els ipads i ordinadors.
 
Al final del dia el desig del Martí es va complir, vam anar a sopar a un MacDonald's a Nova York i vam veure l'antena més alta d'un dels gratacels il.luminada de color blau, no... groc, no, vermell, no... eren colors que anaven canviant cada pocs minuts. Gairebé ensopeguem de tan mirar amunt.
 
Ep, i a l'Estel li va sortir un pretendent de OHIO !!!






Rita

1 comentari:

  1. ... una pregunta per si ho entès bé.. és la màquina qui vesteix al nino que tries?... quina passada!

    Montse

    ResponElimina