dilluns, 22 d’octubre del 2012

Música a Nova York i a Washington

Passejavem per Madison Square a Nova York i sentim música. Fa bona pinta i ens hi acostem. Ep! folk! Ja de llum veiem dos nois i dues nois, amb un banjo, contrabaix, ukulele i guitarres. Més endavant també treuen la mandolina i una bateria.

Són The Vespers, i ens agraden força. Prou com per a que els escoltem tot el concert i en comprem un parell de CDs. És un folk amb elements de pop i de rock... una mica com quan Manel toquen l'ukulele. Són de Nashville (ep, important). I es moririen de plaer podent tocar a Barcelona (això diuen). No crec que els sentiu gaire per la ràdio... però qui sap!

L'endemà som a Washington i la Montse ens diu que cada dia de l'any hi ha un concert gratuït al Kennedy Center. I que els diumenges fan concerts infantils. Plou a fora, així que hi anem. Hi ha The Nields. Un parell de noietes granadetes que havien fet folk i ara fan animació infantil... Res de gaire original... ni les cançons, moltes ja conegudes, ni la música, la guitarra i prou, ni l'animació... justeta. Però hi passem una bona estona i disfrutem amb una cançó que es diu "The number one reason why parents are crazy is because they didn't get enough sleep".

A qui li va entusiasmar el recital va ser a l'Estel. Es va passar l¡estona ballant i fent ballar els altres nanos... I com que ho televisaven i deixaven el concert penjat a internet, si voleu veure la pituca, ho poder fer aquí!

Pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada