dimarts, 23 d’octubre del 2012

Comiat del parc que ens agrada més.


Avui hem anat a un parc que es diu "parc de Bullion" .
El Martí, l'Estel i jo ens ho passem molt bé jugant en aquest parc. El Martí li diu el parc del tobogan xulu perquè a la zona de petits hi ha un tobogan molt curt però que fa curves i és molt divertit.
Al Martí li agrada tirar les sabates pel tobogan per veure quina guanya. Avui hi havia uns nens d'una guarderia de Duluth i com que el Martí havia portat uns ninots no hi ha volgut jugar. L'Estel ha estat tota l'estona fent ning nang (l'Estel diu ning nang als gronxadors), i cantant, volia jugar amb els nens i nenes però no sabia com dirigir-se a ells i elles, i se'ls quedava mirant.
Ens hem acomiadat de la sorra que vol dir que hem fet una super art especial que ens ha quedat molt bé. Un castell de sorra amb un rei i una reina incorporats. Com que no teniem cubell per fer les torres les hem hagut de fer a mà, igual que les muralles.


Quan ja marxàvem cap a casa per dinar hem trobat un milió de fulles, les hem amuntegat i ens les hem tirat pel damunt. Ens ho hem passat molt bé per ser la última vegada que anem a aquest parc.
Rita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada