divendres, 28 de setembre del 2012

Les matrícules dels cotxes americans


Quan vam començar a col·leccionar les matrícules de Canadà  ens vam adonar que n'hi havia moltes d'EUA. I vam decidir coleccionar també les matrícules d'EUA.

Les matrícules d'Estats Units són bastant més xules que les de Canadà, perquè tenen un  dibuix representatiu de l'estat. Per exemple, la de Oregon tenia una sequoia que és l'arbre tipic d'Oregon.
A mi les que em van agradar més van ser les de Montana. El pare deia que no ens les acabariem i no ens les vam acabar ! Eren xulisimes ! N'hi havia una del grizzly, una dels nens, una de l'arc de Sant-Martí, de cavalls, de cowboys, de l'Elk.. de tot. 

A Calgary  i a Vancouver en vam veure dels estats més fronterers com Oregon, Idaho, Montana i Washington, però on en vam veure més va ser als pàrquings de Yellowstone. Vam veure la de South Dakota i North Dakota, Colorado, Nevada, California, Arizona, Alaska, Hawaii, Indiana, Georgia, Illinois, Florida, Nebraska, Kansas, Oklahoma, Luisiana, Arkansas, Alabama, Utah, New Mexico, Texas, Michigan, Pensylvania, Virginia, Iowa, Minessota, Misouri, North Carolina i South Carolina, Tennessee, Kentucky, Mississipi, New Jersey, Maryland, Wyoming, Wisconsin, Oregon.

A Montreal hi hem trobat les de Nova York, New Hampshire, Ohio, Vermont, Maine i Rhode Island.

Només ens falten les matrícules de Delaware, West Virginia i Washington DC...

Rita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada