divendres, 21 de setembre del 2012

Banyada relaxant


El dia seguent d'arribar a Jasper, el pare va voler anar al Llac Maligne però la carretera estava tallada per un desprendiment de roques.

Així que vam decidir anar en unes piscines d'aigues termals, com les de Lló ( aigues sulfuroses ). Durant el camí vam veure una "Mountain Goat" (Oreamnus americanus) amb el pelatge d'estiu, unes quants mascles i una famella de  "Bighorn Sheep" (Ovis canadensis)  i uns elks a la vora del llac.

Quan estavem a punt d'arribar ens vam trobar un poble anomenat: POCAHONTAS. Vam seguir la carretera per arribar a les piscines, però no s'acabava mai !! Fins que en un momentvam veure un munt de cotxes aparcats i el pare també va veure unes cabretes. Ja haviem arribat !

Quan vam entrar als vestidors ens va semblar molt diferent que els de Lló. Quan vam sortir dels vestidors el Martí i el pare estaven en una piscina calenta. Hi havia 4 piscines i dues eren d'aigua freda i les altres dues d'aigua calenta. La més freda estava als 20 graus, l'altra freda als 22 graus. Les calentes estaven als 40 graus aproximadament. El Martí i jo vam decidir anar a provar la d'aigua freda i ens vam congelar !!

Si provaves la de 20 graus et congelaves, aleshores anaves a la de 22 graus i estava tebiona i la calenta cremava !!

Rita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada