dimarts, 11 de setembre del 2012

Quan el poble parla: la diada des de Mont-real

Foto treta de la portada de Nació Digital
El poble ha parlat, i farien bé els polítics d'escoltar. A Espanya això no li agradarà, és clar, però avui he llegit un argumentari que m'ha semblat de calaix, un argumentari que em sembla impossible que algú el pugui discutir:

" En esta vida, en el planeta tierra, las partes tienen derecho a separarse de los todos, y así se lo reconocemos una amplia mayoría de los humanos de bien. Por ejemplo, tu señora tiene derecho a separarse de ti pese a haber firmado un papel donde decía que juntos hasta la eternidad, el Athletic club tiene derecho a separarse de la liga española si así lo desea la mayoría de sus socios, un accionista puede desligarse de su empresa, un violinista de su orquesta, un trabajador dejar su puesto, un militar el ejército, los Carmelitas Descalzos podrían abandonar la Iglesia católica si quisieran fundar otra institución religiosa, y así hasta el infinito. En todos estos casos, deciden los sujetos a escindir, y solo ellos. Cuando el sujeto es unipersonal, decide solo. Cuando el sujeto es un colectivo, en democracia decide la mayoría. "

Ens hem passat el migdia i la primera hora de la tarda enganxats a la ràdio i a TV3 (gràcies internet!). Però també hem participat virtuàlment en la manifestació (no tant com en Guardiola, que ell és important...). Hem anat a la Diada Virtual 2012, i ens hi hem apuntat. 24.000 persones han fet el mateix, i han omplert d'estelades virtuals el mapa:


De fet, hem mirat i només a Mont-real, ja erem 41 persones apuntades!!!!! Haguéssim pogut fer una mani entre nosaltres!!!!  Més que a Toronto (27), que a Ottawa (1) i que a Quebec (1). I ens ha fet gràcia veure catalans o simpatitzants a llocs on vam passar aquest estiu com Kamloops (3), Calgary (5) o Vancouver (34).

Aquí teniu la captura de pantalla amb els 41 montrealencs!


I, com no podia ser d'altra manera, també hem fet una foto oficial amb estelada per que no sigui dit, i per sopar, mireu quina amanida més salada!!!

Per cert, llegiu el post de la Marona-Cigonya!

1 comentari: