dijous, 27 de setembre del 2012

Les partides d'UNO a la caravana


El cinquè dia, vam anar en un càmping a mig camí entre el Llac Louise i Jasper. Era un càmping una mica especial perquè era de ...."el primer tria", és a dir que el primer que arribava triava lloc. Nosaltres vam tenir la sort d'agafar un dels últims llocs. Voliem marxar però el pare tenia por de que ens prenguessin la parcel·la, perquè no hi havia vigilants i sols deixaves un paperet on constava que haviem posat els diners a la bústia. (Obviàvem que els canadencs són diferents dels "mediterrans", aquí no hi ha tan "llest", sinó que per norma la gent és molt legal). 
Dibuix de la Rita

Per aquesta raó vam decidir jugar a cartes.Vam començar jugant a l'UNO, i vam decidir fer un campionat entre tots (la mare, el pare, el Martí i jo). El que guanyava en primer lloc li sumàvem 2 punts i el que quedava en segon lloc 1 punt. Guanyava el campionat el primer jugador o jugadora que arribava a 10 punts.

La nit següent també vam jugar a l'Uno. La mare va guanyar !! Sempre guanyava ella, és un crac en els jocs de cartes !! Grrrrrrr. Però jo vaig guanyar el segon campionat de Jasper i en Martí el primer de Yellowstone. Tots els altres, la mare...

Cada nit jugavem al nostre llit de la caravana i ens ho passavem molt bé.

Rita

1 comentari:

  1. ... segur que la Judit feia trampes oi?... perquè és impossible que amb l'atenció que es veu que fa a la foto pugui guanyar.
    Montse

    ResponElimina