dijous, 20 de setembre del 2012

Els iogurts canadencs


Avui parlarem de iogurts. I és que al principi és un tema que ens va traumatitzar.


Els iogurs canadencs són diferents  dels d'aquí. Perqué aquí no n'hi ha sense trossos i de fruites. Les marques que trobem són Activia, Liberté o President Choice (semblant a caprabo). Només n'hi ha de naturals i de fruites amb trossos i de gustos molt estranys com de capuccino o vainilla o cafè. A  nosaltres ens agraden de gustos de fruita però sense trossos.

I  per tant, després de provar 7 o 8 marques diferents i veure que tots tenien trossos vam decidir que menjariem iogurts naturals amb Maple Syrup.

Per això, la mare està més contenta del normal. Perqué des del maig mengem iogurt natural.
La setmana passada vam veure que n'havien tret de cabra de la marca Liberté que és la que més ens agrada. La mare la compra per l'Estel però ens el mengem nosaltres !!!
Ara han sortit uns iogurts anomenats: ÏOGO, que són bio i descremats. Aquesta nit els provarem. A més a més, totes les marques de iogurt tenen una versió biológica peró malauradament més cara. Sovint els comprem bio però no sempre n'hi ha i ens conformem amb el què hi ha.
Penseu que ens mengem mig kilo de iogurt natural al dia!!! però és que necessitem molta calç perquè estem creixent molt i molt.

Rita i Martí




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada