dissabte, 26 de maig del 2012

El Museu de la Infància



Capità Martí
Autobús paquistaní
El diumenge vam anar a Otawa a visitar la ciutat i alguns museus. Primer vam anar  a dinar, i el pare a comprar les entrades. Vam visitar el Museu de les Civilitzacions i el dels infants. El que més em va agradar va ser el museu dels nens.

A l'entrar ens van donar un passaport. Al passaport s'hi havia de posar un segell a cada activitat. Nosaltres passavem  per  diferents països i visitavem les cases tradicionals de cada país. Els que em van agradar més són el Japó i el vaixell.

La família dalt del rickshaw
El Japó tenia un pati molt maco i ens podiem disfressar de japonesos . El vaixell em va agradar perqué podiem posar-nos la gorra del conductor del vaixell i amb una grua, agafar paquets i portar-los fora del vaixell.

El passaport, timbrat
També hi havia un autobus de pakistà, bicicletes de la india que portaven gent en un sidecar, una moto i un cotxe que era molt xulo. La piramide tenia un sarcòfag i un laberint. Podies pintar, fer fang, jugar a peces, i a molts jocs més.

Martí

Rita, la mejicana...



Papa, vull un cotxe!

Compte, Jeroni, que venim !







1 comentari:

  1. Els teus pares hem vist el blog i hem al·lucinat... està molt bé !!!! Seguiu informant que així sabem que esteu bé... Els patidors professionals...

    Mare Montse i avi Miquel

    ResponElimina