dimarts, 8 de maig del 2012

Com és casa nostra?

Vivim en un carrer  petit del centre de Mont-real. El nostre edifici és un gratacels que té 23 pisos, però no té el pis 13, és curiós oi?. Creuen que els donarà mala sort.
Aquest és l'edific i té a baix l'autobús
Star Academy. No sabem per què...

El nostre apartament és  bastant gran, bé, de fet són dos apartaments junts.
El menjador és gegant, té dos sofàs,  una taula i un petit escriptori. També té un balcó des d'on veiem els gratacels i el Mont Royal. El terra és de fusta fosca que el fa molt acollidor. En tot l'apartament no hi ha persianes, només hi ha cortines.  La cuina és diminuta, només  hi caben dues  persones però té de tot . 
La vista cap al centre de la ciutat...

L'habitació dels pares és amplia. Té dues taules de treballar, una cuina ( que no la fan servir), un  lavabo i dos armaris.  Ah!  que m'oblidava, tenen un llit de matrimoni com el Martí i jo. La nostra habitació té una calaixera que la fem servir tots tres. Les portes de l'armari són miralls. i és xulíssim perquè fem el pallasso tot el dia.
La nostra habitació

El menjador i la saleta

El lavabo està fet de rajoletes petites i blanques, és molt coquetó. Hi ha una banyera molt grossa i una aixeta molt curiosa.

Rita

6 comentaris:

  1. que xulooooo! m'agrada molt el vostre blog! una abraçada!

    ResponElimina
  2. Ostres, i al costat de casa ja teniu uns parcs ben xulos per jugar a futbol i corre una estoneta??

    Per cert, suposo que pujeu per les escales per no emetre massa Co2...? que els ossets polars es quedaran sense gel...ji, ji

    Ja coneixeu els veïns del replà?

    ResponElimina
  3. EEEII NO CONTESTEN LES NOSTRES PETICIONS???

    ResponElimina