dimarts, 12 de juny del 2012

Garage Sale


El dissabte vaig veure tres “garage sale” i en un d'ells vam comprar dos llibres. Ara us preguntareu que es un “garage sale” oi ? Si continueu llegint ho descobrireu. Un garage sale vol dir "una venda de garatge," que no vol dir que es es venen el garatge si no  que tu vols vendre les coses que tens al garatge abandonades i que no fas servir, i així altra gent les pot aprofitar. És una manera de reutilitzar. A les parades del garage sale que vam veure tenien de tot: llibres, marcs de quadres, coixins vells, cassets,  làmpares, sabates i un munt de coses velles. A un dels garage sale vam trobar una senyora gallega que feia 55 anys que estava aquí a Mont-real.


Ai que me n'oblidava, la meva amiga Sophia va trobar un garage sale ple de nines Barbies i les va comprar totes amb els seus diners. Té una col.lecció impressionant!!!!
Rita

2 comentaris:

  1. Rita els llibres amb anglès no???? Quan arribis el parlaras super bé, ens hauras de donar classes

    ResponElimina
  2. A França es diu "vide Grenier", que vol dir "Buidar les golfes". Hi ha de tot...també algunes coses una mica "cutres". Us enrecordeu de la bola de vidre amb la torre Eiffel, que quan li dones la volta sembla que nevi...
    Però sempre és divertit fer-hi una volta...

    ResponElimina