dilluns, 4 de juny del 2012

Els Parcs de Mont-real



Uns esquirols al parc del Mont-Royal
Mont-real és una ciutat molt verda perquè plou molt. El Martí us ho explicarà més endavant. Aquí hi ha molts parcs i a tots hi pot anar gent de totes les edats.
Hi ha parcs molt grans com Mont Royal o el parc Lafontaine i n'hi ha molts d'altres que són més petits i que estan entremig de les casetes.

El parc que tenim al costat de casa és el parc de la Comunitat. És un parc on alguns nens de l'escola Face venen a jugar amb monitors i després els seus pares els venen a recollir. Té una muntanyeta de resina on s'hi pot parlar tranquil·lament. També hi ha una mena de casa on hi han dos tobogans petits i un de més gros. Hi ha un sorral i unes taules i cadires on es pot menjar. Les barres per penjar-se m'agraden molt.
El Parc Milton
Els dissabtes al matí, el Martí va a jugar a futbol a un camp que també és un parc i es diu Duluth perquè està a l'avinguda Duluth. Hi ha unes barres per enfilar-se, gronxadors i sorral. Al recinte de petits també hi ha gronxadors de cistella pels petitons com l'Estel, sorral i casetes per enfilar-se.

El Parc Duluth... el Martí és el de la samarreta del Barça
El parc Lafontaine és molt gran, hi ha dos llacs i una cascada que els uneix. Un  trenet de colors dona la volta al parc i el porta un senyor molt divertit.  Ahir vam anar-hi i ens ho vam passar molt bé. A un dels llacs vam veure 13 aneguets molt petitons i 2 parelles d'ànecs.
El parc de Mont Royal és el parc més gran de tots els parcs.
A dalt de tot hi ha una creu de ferro. I una mica més avall hi ha el llac dels castors. Al centre de la muntanya hi ha un restaurant i un mirador on s'hi veu una vista espectacular de la ciutat. Ben aviat hi tornarem.


Rita


La vista des del mirador de Mont-Royal
el parc Lafontaine

1 comentari: