dijous, 30 d’agost del 2012

Vancouver

La bandera de British Columbia

El dia 9 d'agost vam arribar a Vancouver i va ser difícil perquè vam trobar l'autopista d'entrada colapsada. Vam estar dues hores per fer 10 km !!! I és que, a Vancouver aprofiten l'estiu per fer obres a les carreteres i autopistes. Dels 4 carrils només n'hi havia dos d'oberts.

Un tramvia
Vancouver és la ciutat més gran de la Colúmbia Britànica i l'oest canadenc, tot i que només té 600.000 habitants. Però, si comptem tota l'àrea metropolitana té més de 2 milions d'habitants. Per tant, és la tercera àrea més poblada del Canadà. Va ser la seu dels Jocs Olimpics d'hivern del 2010.

L'espanyol J.M. Narvaez va ser el primer europeu que va explorar la zona l'any 1791. Tanmateix, el nom de la ciutat el va posar el britànic George Vancouver que el va acompanyar l'any següent a explorar la zona.
La família dalt del tren (foto de la Rita)

Hi ha una de les illes que es diu Catala Island en  honor del missioner català Fra Magí Català.

Nosaltres vam passejar pel Downtown i com sempre vaig gaudir molt dels gratacels. El més alt de Vancouver està situat al 21è de la llista dels més alts de Canadà, amb 201 metres. Una altra cosa que també em va agradar van ser els tramvies, el pare va fer algunes fotos. Aquell dia també vam visitar el parc Stanley i l'Aquari que ja us explicaré en un altre post.

Aquella nit vam sopar menjar japonès i estava boníssim.

Martí

Gent, al carrer
Gratacels



El pont que porta a l'altra banda del riu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada