dimecres, 22 d’agost del 2012

L'Autocaravana


Aquests dies hem anat amb autocaravana a les "muntanyes rocalloses". Era una autocaravana-cargol, és a dir, la casa enganxada damunt del cotxe.

El cotxe era el què en diuen un pick-up. Era gros, alt, perquè era un 4x4. Hi cabiem de sobres perquè era super ample per dins. En anglès a les autocaravanes els diuen “RV”, que es veu que vol dir que són “recreative vehicles”… El nostre era dels petits, en diuen "Camper".

Aquí teniu el mapa de la caravana...
L'autocaravana era blanca i molt petita comparada amb les altres que vam veure. El llit gros on dormien els pares i l'Estel, estava situat sobre el sostre del cotxe. Tenia finestres laterals i dos llums laterals per llegir a la nit. A nosaltres ens encantava fer-hi croquetes. La cuina i el lavabo eren molt esquifits i només un podia estar-hi. El que em va agradar més era que quan estavem parats una part de l'autocaravana s'extenia cap enfora i sobresortia apretant un botó, quedava com una ampliació. Era la taula del menjador i dos sofàs que per la nit es transformavem en el llit del Martí i meu,  i on feiem els campionats de UNO. Per cert, la mare i jo som les que més campionats hem guanyat.
El llit dels pares...

Tots els racons estaven aprofitats per armaris per la roba o per les coses de cuina. La pega era que quan el pare s'entusiasmava massa amb els camins de terra,  les coses dels armaris s'escampaven per tot arreu.

A cada camping on anavem, ens enxufavem a la electricitat i  carregàvem l'aigua potable. S'anomenava "Eagle Cap" i tenia dibuixada una àguila de cap blanc.

La taula de menjar i llit nostre.
Ens ho vam passar molt bé i va ser una experiència inoblidable. Us la recomano.

Les nenes (grans) i la caravana
Rita



Jugant a l'UNO



Caravana, paisatge i mascle de wapiti
Un dels (pocs) dies que vam rentar els plats




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada