dijous, 23 d’agost del 2012

La cacera de matrícules (1)

Resulta que durant el viatge ens vam inventar un joc: haviem de trobar les matrícules de totes les provincies del Canadà.

I això no és fàcil, sabeu per què? Per què així com Ontario té quasi 13 milions d'habitants, Quebec en té 8, British Columbia en té 4,5 milions i Alberta 3,5 milions, hi ha d'altres províncies amb molt poca gent!

Per exemple, Prince Edward Island només té 140.000 habitants, i els Territoris del Noroest, Yukon i Nunavut tenen només entre 30.000 i 40.000 habitants cadescun!!!! Apart d'estar ben lluny del nostre trajecte. Per tant, trobar un cotxe d'aquestes províncies ha de ser ben difícil. La mitjana a Canadà és que cada 1.5 habitants tenen un cotxe... és a dir,  als Territoris del Noroest, Nunavut i Yukon en total no hi deuen haver més de 60.000 vehicles...

Ja haviem vist moltes de les de l'est, i també haviem vist Alberta i British Columbia, però ens faltaven les del nord així com Manitoba i Saskatchewan, províncies grans però no massa.


Volíem veure un cotxe de cada província i retratar-li la matrícula... i QUASI HO HEM ACONSEGUIT!

Primer va ser la Rita que va veure una autocaravana de Yukon. Després el Martí amb la seva vista privilegiada va veure a la cua d'un càmping, un cotxe matrícula dels Territoris del Noroest... (apart de veure també un coyote). I finalment el Pep en marxa va veure una matrícula una mica diferent i va dir, acostem-nos-hi... i vam aconseguir veure un cotxe de Nunavut !!!!  (la mare el va retratar en marxa com si fos una paparazzi!!!!!).

Només ens falta la matrícula de Prince Edward Island.... estem al lloro intentant trobar-la!!!!

Aquí us deixem amb totes les matrícules trobades del Canadà...

A que són guais? i no tant avorrides com el tontet de l'asnar va voler que fossin les de l'estat espanyol...

Pep






















Actualització del dia 28 d'Agost:

Ja la tenim !!!!!!!!!!! (no és massa maca, peò, n'hem de buscar una altra)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada