dimecres, 29 d’agost del 2012

Els bolquers són més cars

Coooooooom?????????

Que apujaràs el preu dels bolquers????  Rajoi! que ets un carallot! Què haurem de fer, ara? Dur els bolquers cagats més estona? O vols que els guardi tots, els cagats, i te'ls enviï a la Moncloa per Seur o WorldCourier??????????

Que no tens diners? Jo diria que tu en tens més que els demés... diuen que encara cobres d'una feina que fa 20 anys que no fas...  Però nosaltres, els nens i nenes de bolquers dels països catalans (NiNBPC), tenim una pila de solucions. I ep! te les oferim totes sense cobrar (és una assessoria com de les de l'undargarin però sense cobrar-la a preu d'or:

Tiranu, vés a fer-li pam-pam al culet del rajoi!
Aviam: i si apuges l'iva de les pistoles al 60%? i si deixes de comprar avions de guerra per a una guerra que ens neguem a fer contra ningú? I si apuges l'iva dels 4x4 de luxe al 80%? I els rellotges de més de 200 euros els hi carregues 200 euros més d'impostos. I a les marques de luxe, també. I si elimines tot l'exèrcit?(la gent que hi treballa es pot dedicar a netejar boscos i apagar focs). De maneres de solucionar-ho n'hi ha moltes i no cal pas que ens toquis el que no sona a nosaltres.

Ho has entès? O hem de venir a fer-te pam pam al culet???


L'Estel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada